Snikksnakk

heisann! Veit eg ikkje blogga igår, men det er fordi eg glømte det. Satt og følgte med på valget i går, og veit egentlig ikkje om eg er glad eller ikkje for at norge har ei ny regjering. Altså, tiden vil jo  vise om det blir bedre med Erna enn med Jens, men likte jensemann! Einaste eg direkte mislika er Siv Jensen, herrigud for ett hespetre. "morna, Jens!" virkelig?
Skal forresten minne om at spørsmålsrunda (SOM DU FINNER HER) blir avslutta i morra, så svara kjem enten imorra eller torsdag! Akkurat no har eg nettop spist middag, så skal eg gjøre litt lekser før eg skal sjå kamp med Janne. 

♥ Hva skal du idag? Hva synes du om den nye regjeringen?

3 kommentarer

Phonnipha N Fredheim

10.09.2013 kl.16:15

fint :)

helene simensen

10.09.2013 kl.16:20

Så utrolig nydelig du er! Heldig som har så pent hår og fint smil :D
Er veldig glad for at høyre vant :-D

Chlo

10.09.2013 kl.17:54

Ble direkte irritert da jeg hørte talen til Siv Jensen. Og det at hun valgte å takke dem som stemte på Frp i slutten av talen og heller rake ned på de mindre partiene først, var komisk og provoserende.
Tror det blir bra med Erna! :)

sweetexplotion

10.09.2013 kl.19:16

Jeg er litt enig med deg egentlig, likte og "jensemann" ;) Er egentlig ikke så veldig satt inn i hva de ulike partiene mener så jeg føler ikke jeg kan si så mye om hva jeg mener om den nye regjeringen, men vi får nok gi hu der Erna en sjanse for å se hva hun kan få til :) Godt det ikke bare er meg da! Jeg klarer heller ikke trynet på Siv Jensen... forstår ikke hva det er som gjør det, men det er bare noe ved henne som.... åhhr. Uansett så skal det bli spennende men skummelt å se hva som skjer nå. Kos deg med kampen og ha en fin uke videre :D
har besøk :) du er så fin ♥

mia engvoll

10.09.2013 kl.19:26

synes det var bra!

Milfen

10.09.2013 kl.20:18

Synes det er bra at Norge har fått e ny regjering! Stemte selv på FrP, så er nok fornøyd med at de borgerlige vant. Synes at Jens har ødelagt Norge jeg. Han brukte jo flere milioner på andre land enn å bruke noen på å bedre sitt eget.

Men nok om det, du har et sinnsykt fint hår! Sinnsykt sjalu her jeg sitter med ett hår som aldri vokser, haha! :P

Signebd

10.09.2013 kl.20:45

herlige bildet!<3 Det blir gøy å se hvordan erna styrer norge de siste 4 årene!<3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Ida. 15. Førde.


hits