Snart høstferie

heiisann bloggen! Veit det har vert ei stund sida, men er så utrulig sliten om dagane. Denne uka har vi hatt 2 prøver, ei tegneprøve i k&h som vi hadde i dag, også musikkprøve i morra. Var egentlig ikkje så veldig innstilt på å øve, sidan eg egentlig skulle reist til Spania i går, men sånn blei det altså ikkje. Måtte avbestille turen pga mamma går med gips. Men skal nokk få en herlig høstferie alikevel! I dag så er det fotballavslutning, med gocart og mat. Trur egentlig ikkje eg skal vere med på Gocarten, pga eg er blitt sjuk, men har jo alltids tid til mat.♥♥♥♥ ellers så skal eg på jentekveld i morra, og så skal eg og noken andre kanskje overnatte i kårehuset til Matilde på lørdag. Gleder meg veeldig! Har forresten plana om å lage en videoblogg, enten en med berre klipp fra høstferien, eller en med klipp fra både November og Oktober, men då blir den litt lengre. Veit forresten at eg ikkje har lagt ut spørsmålsrunda, men herriguuuud så lang den blei. Har filma den kanskje 3 ganga og blir like mislykka kvar gang, så svarer heller skriftlig dinna gangen. Skal nok bli flinkare å blogge no når det er en liten pause fra alt skulearbeidet.




( bilda er ikkje tatt idag) bukse - bikbok, sko - toms, topp - bikbok, jakke - dortis sin. 

Får du høstferie i morra, eller har du hatt denne veka?♥

7 kommentarer

03.10.2013 kl.13:06

finaaa:-)

Dina

03.10.2013 kl.14:10

Hei! Jeg må bare si at denne siden er til mega stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de kuleste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Andrea Andersen

03.10.2013 kl.14:24

Vi hadde denne uken.. :) kos deg med høstferie til uka du daa <3

btw, denne Dina, haha. Samme personen skreiv på bloggen min også, med et annet navn, Julianne elns.. Hu skreiv akkurat de somme ordene og det samme ang den konkuransen, så det er nok reklame eller noe lignende, tenkte du ville vite det :) haha

Isabella

03.10.2013 kl.15:00

Oj! Det var mange prøver, jeg håper du har hatt en fin uke for det! :D Vi har hatt høstferie denne uka vi, så da starter jeg på skolen denne mandagen. Men kos deg masse i høstferien, og du har en utrolig fin blogg! Gleder meg til å følge deg viderer :D

Ida Helene Pedersen

03.10.2013 kl.17:25

Herlig! Jeg må bare si det, du er helt utrolig nydelig :-)

linda

04.10.2013 kl.21:02

hahha wtf, koffor måtte du avbestille fordi mammaen din går med gips ? ;))))))))

Ida Fosse Fardal

05.10.2013 kl.15:46

linda: fordi, ho har kutta ei sene og opererte nettop, måtte på legesjekk midt i når vi hadde vert i syden, og det er faktisk ikkje så jevla kjekt for ho å gå rundt i syden med ei vond hånd. i tilegg til at såret er åpent og det er masse bakteria som kunne skapt komplikasjona. ;))) så det så. vil heller avbestille enn at ho skal gå rundt å ha drit vondt.

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Ida. 15. Førde.










hits