Fotballavslutning

heisann! tenkte eg skulle blogge litt kjapt før eg kasta hodet ned i musikkheftet, har jo prøve i morra og kan ingenting. Var veldig kjekt på fotballavslutninga, sjølv om eg ikkje kjørte gocart. Grunnen til det er at eg er sjuk, også er eg ikkje sååå glad i å kjøre det heller. MEN FIKK JO PIZZA HERRIGUD♥♥♥ nam mat love. 
<3<3love

haha kongane

søtii

best

Synes om bildene? Hva har du gjort idag?♥


7 kommentarer

Janbanan

03.10.2013 kl.21:55

Masse love

emmyhemmyyy

03.10.2013 kl.21:55

goaste❤️

Matilde gjesdal

03.10.2013 kl.21:59

Verdensbesteee! Men litt sint og sur på kik ❤

Ida Fosse Fardal

03.10.2013 kl.22:00

Matilde gjesdal: sorry for at eg lar sinnet mitt ovenfor facebook og prøve gå ut over deg vennen <3 ilu

Lene

04.10.2013 kl.19:55

Halloi!!!! Før jeg sier noe annnet si at dennne bloggen er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen? :-3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer drit ofte fremover!!!!

Helene

05.10.2013 kl.01:15

Yo! Må bare si at dennne siden er til mega stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen??? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger drit masse fremover!!

Christiane

05.10.2013 kl.12:14

Heisan!!!! Jeg vil helt til å begynne meed si at dennne bloggen er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger enormt ofte fremover!!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Ida. 15. Førde.


hits